Heeft u het
gebruik van social media op de werkvloer al geregeld met uw medewerkers ?
Ja? Proficiat, maar dan bent u een van de weinigen !
Nee? Schrijf u dan NU in voor de
Masterclass “Juridische aspecten van
Social Media en Het Nieuwe Werken”

op vrijdag 2 december van 12.00 tot 15.00 uur in Eindhoven Airport.

Sociale media, Het Nieuwe Werken, het zijn ontwikkelingen waarover u in 2011 waarschijnlijk veel hebt gehoord, gelezen en wellicht ook op de werkvloer hebt ervaren.
Ze kennen vele voordelen en het gebruik ervan is niet meer te stoppen.
De tevredenheid van uw medewerkers wordt groter, u bent beter bereikbaar voor uw klanten en op de koop toe neemt uw winst zelfs hierdoor toe.

Maar wat gebeurt er als u deze nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf NIET goed faciliteert en communiceert met uw medewerkers? Dan zijn er ook juridische valkuilen en mogelijk eerder dan u nu verwacht.
Denk eens aan negatieve beeldvorming en imagoschade, schending van concurrentiebeding, verspreiden van concurrentiegevoelige informatie of u wordt zelfs aansprakelijk gesteld door een relatie omdat een van uw medewerkers vertrouwelijke informatie heeft gedeeld met de hele wereld via social media !!

Daarover gaat deze Masterclass, gecombineerd met een lunch, in het hart van Eindhoven Airport. Deze masterclass over de juridische kanten van social media, het nieuwe werken en veranderend leiderschap is bedoeld voor werkgevers, directie en HR-managers van bedrijven en instellingen met ten minste 25 medewerkers.

Tijdens deze Masterclass ervaart u hoe belangrijk het is om, als werkgever, het gebruik van social media en sociale netwerken juridisch vorm te geven, om dit juist te communiceren binnen uw organisatie èn uw medewerkers hierin te faciliteren en te begeleiden.

De masterclass wordt verzorgd door :
Mr. Marco Swart, advocaat-partner bij Swart & De Schepper Advocaten en
Kees Kamsteeg, ondernemer en directeur van Kamsteeg Executive Search.

Beiden zijn fervent zakelijk gebruiker van social media van het eerste uur en zetten social media dagelijks in bij hun bedrijfsvoering. Kortom “Practice what you Preach”
Meer informatie over Marco Swart en Kees Kamsteeg vindt u op hun Linkedin-profielen.

AANMELDEN

Meldt u NU aan door een email te sturen naar
MCJuridisch@kamsteegsearch.nl
Vermeld daarin uw:
- voor- en achternaam
- bedrijfsnaam
- positie binnen het bedrijf
- direct emailadres
- factuuradres bedrijf
- direct telefoonnummer
Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt tot 14 deelnemers, omdat we u alle aandacht willen geven die u verdient.

KOSTEN
De kosten voor deze Masterclass bedragen €  295,- (excl. btw) per persoon, inclusief lunch en parkeerkaart. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een digitale factuur en routebeschrijving naar de locatie van de Masterclass.

INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 040 - 20 60 160 of
een e-mail sturen naar
MCJuridisch@kamsteegsearch.nl
Home.
Masterclass.
Juridisch.

2Work4U | Luchthavenweg 81.104 | 5657 EA | Eindhoven | Postbus 2043 | 5600 CA | Eindhoven | Tel. 040-2060160 | info@2work4u.nl